Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odporné seminárium 2015

1. 2. 2015

Dům techniky Pardubice spol. s r. o. pořádá 6. odborný seminář (5. - jubilejní na Seči) "DOPRAVA A SVAŘOVÁNÍ" ve dnech 2. – 3. 12. 2015 v kongresovém centru hotelu Jezerka v Seči - Ústupkách.

Hlavní témata semináře:

  • legislativa
  • certifikace
  • dokumentace
  • opravárenství, výroba, technologie
  • kontrola

Program a přihláška (formát DOC, formát PDF)

 

Subjektivní hodnocení semináře

Hodnocení provádím z několika pohledů:

1) Účast:
Počest účastníků je prakticky na všech ročnících přibližně stejná a činí cca 60.
Nebyl žádný sociologický průzkum vyvolených respondentů na téma hodnocení semináře. Vzhledem k tomu, že nedošlo k žádné inzultaci, lze z tohoto faktu vyvodit, že zásadní připomínky k průběhu semináře nebyly.

2) Přednášející:
Bez jednoho omluvivšího se přednášejícího byla prezentace všech dle programu a odborně na vysoké úrovni. Prezentujícím tímto děkuji za předvedené výkony.
Specielní poděkování patří Ing. Václavu Minaříkovi, CSc., který si ve svém nabitém programu našel čas a poctil nás návštěvou a přednáškou.
Osobně jsem byl ještě spokojen s dodržováním stanoveného časového limitu

3) Zajištění pobytu, stravování:
Tradičně profesionálně a perfektně odvedená práce kolektivu Domy techniky Pardubice.při zajišťování pobytu a stravování účastníků semináře.

4) Závěr:
Jak jsem hned na začátku semináře přítomným oznámil, byl tento poslední v roli odborného garanta. Dále by měla odbornou část zajišťovat DOM ZO 13, čímž jim přeji šťastnou ruku při výběru prezentací a mnoho úspěchů, pokud budou v tomto duchu i nadále pokračovat.
                                                                                                

Fotogalerie